Jag har lätt att snöa in på högtider. Jag gillar att planera pyntandet och timmarna framför datorn när det lackar mot jul är oändliga då jag får frossa i inspirationsbilder på amerikanska disneygranar och överpyntade spiselkransar.

Än är det dock lite för tidigt för det, så nu går jag all in med Halloween i stället. Vi har redan karvat våra pumpor (de börjar faktiskt redan säcka ihop där ute på verandan) och jag är inte så förtjust i att hänga upp spindelnät överallt, så nu låter jag mig inspireras av andra istället.

PB_pumpkins1

PB_pumpkins2

Kreativa pumpor från PotteryBarn (kolla in deras Halloween-utbud!)

PB_pumpkins4

PB_pumpkins3

Vackra pumpor gjorda med borrmaskin. Måste testa nästa år! Från Sköna Hem.

Halloween-table-setting

Elegant, nedtonad Halloweendukning; Stylizimo. Via Husligheter. Jag gillar verkligen den enkla fladdermusen på gaffeln. I övrigt uppfyller nog den här bilden alla våra svenska toppbloggares vill-ha-lista just nu; bordsskiva i marmor, grafiska mönster, gulddetaljer. Och jag undrar minsann om det inte är två Eames-stolar som anas, minsann? Alla rätt när det gäller styling hösten 2013.

Nu hade jag i o f s lovat mig själv att inte lägga ut sådana här bilder eftersom de bloggare som gör det är i antal oändliga. Min tanke med den här bloggen är att skriva om sånt som inte syns i varenda top 10-blogg ändå. MEN – just den här tyckte jag var en fin motpol till de traditionella pumporna. Men nu räcker det med minimalism och superheta trender här. Back to basic; old fashion american style.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s