Tvillingrum

Våra fyraåriga tvillinggrabbar har delat rum sen de låg i min mage. De låg i varsin kuvös det första dygnet (de föddes i vecka 32) men sen delade de plastbytta på neonatalen och lite senare spjälsäng när de kom hem tills de var för stora för den. Då fick de varsin säng, men de har alltid sovit bredvid varann i samma rum. Även om det kan leda till en del bus på kvällarna sover de väldigt tryggt med varandra på nätterna.

Nu är de så stora att de har varsin normalstor säng men det är inte på tal att de ska sova i varsitt rum. Deras rum är dock det minsta av sovrummen för än är de inte så ofta på ovanvåningen och leker om vi är nere utan håller sig till lekrummet vi har i markplan. Men det börjar dra ihop sig till att de får ta över det större gästrummet så att de får plats med sina leksaker på sitt rum.

Jag tänkte jag kan visa hur de har det just nu, ifall vi skulle få för oss att göra om rummen helt plötsligt ;-)

140203_1

140203_3

140203_2

140203_4

140203_6

140203_5

Annonser

En reaktion på ”Tvillingrum

  1. mysigt rum :-) Hur gamla är tvillingarna? Våra grabbar har börjat ta hem kompisar och jag vet att de ser fram emot att få egna rum nu efter att de fått dela på ALLT i nio månader. Men tvillingar kanske vill bo tillsammans? En annan lösning är ju i så fall ett lekrum och ett sovrum. Man får prova sig fram :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s