Sportlov = vinterlov. Really?

Med den utlovade temperaturen +9° i Gävle på måndag känns det snarare som vårlov. Det blir till att hitta på andra aktiviteter än skidor, skridskor och pulka, men detsamma gäller ju för alla andra i stan. Därför har vi börjat titta på vilka städer inom inte allt för långt avstånd som har sportlov en annan vecka. En tripp till Sundsvall, kanske?

Här hemma har vi inte ens hunnit fundera på vad vi ska göra den här helgen. Rätt skönt att ta det lite som det kommer. Jag har dock ett starkt begär efter ett lagerträd till en kruka där den förra växten tyvärr inte överlevde vintern. Vi får väl se…

Sen en tid tillbaka är älghornet på plats i trappan. Nu ska jag fixa ett gäng svartvita tavlor i mörka ramar, bara.

140222

Annonser

6 reaktioner på ”Sportlov = vinterlov. Really?

  1. Vilken vacker trappa, det svarta bryter av så fint mot allt det vita. Här hemma har vi en ful furutrappa som jag gärna skulle måla om men min äkta hälft delar inte riktigt mina idéer ;) Förstår att det är ett hästjobb, det ligger en nålfilts matta på trappstegen, men någon gång ska det bli gjort.

  2. Hej!
    I Uppsala börjar skolorna imorgon igen och lovet är slut. Utflyktsmål Uppsala är ett tips! Finns fint både för dig och barnaktiviteter! Ha ett trevligt lov!
    /Anette

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s