Second hand – oslagbart!

En runda på Eriksjälpen här om veckan slutade med diverse prylar som min käre man suckande tittade på när jag kom hem. De såg inte mycket ut för världen när de låg där i en plastpåse, det erkänner jag gärna, men utsikterna för renovering var strålande!

Så nu har två ljusstakar, en skål med lock, ett träfat och en rottingflaska fått nytt liv tack vare lite bengalack och sprayfärg.

140307_3

140307_2

140307_4

Före:

140307_5

Annonser

9 reaktioner på ”Second hand – oslagbart!

  1. Tack!

   Lampan heter Multan och kommer från Martinsen möbler. Om du googlar borde du kunna hitta den hos någon återförsäljare – den vi köpte från finns tyvärr inte kvar.

   / Lina

 1. Vilket Resultat! :) Wow så snyggt det bli! Tänk vad lite kreativitet och lite färg kunde göra :) Tack för tipset och en inspirerande blogg! :) Kika gärna in på min mode/inredningsblogg och tyck till! Kram!

 2. Wow verkligen super fint!! Är det vanlig matt svart sprayfärg du använt och sedan lagt på bengallack?
  :))

  1. Tack! Ljusstakarna, träfatet och den lilla skålen som var trärena från början har jag målat med två lager bengalack och sen skavt av lite i hörnen.

   Rottingflaskan som var ojämn och svårmålad sprayade jag med vanlig svart färg från Biltema.

 3. Jamen Lina! Dessa suckar känner jag igen……..det roliga är att de ändrar sig när de ser helheten och frarmför allt förvandlingen!! :)
  Du GÖR ett bra jobb på de prylar DU släpar hem och dessa prylar kanske har stått och skämts i något hörn på en vind eller så. Nu ger du dom ett nytt liv, de får stå i centrum och glänsa igen, i ett för dem nytt liv. Dessutom har du gjort en insats för miljön med ”re-do”! You rock!!
  Fortsätt med det säger jag bara! :)
  Kramisar Caroline

 4. Så himla fina sakerna blev! Älskar ditt fina hem! Undrar vad för svart färg från biltema? Hobbyfärg el ? Med vänlig hälsning, Therese

  1. Hejsan! Och tack så mycket! Jag var ut i garaget nu och tittade på vilken färg det är, och du hade helt rätt: hobbyfärg (blank). Funkar hur bra som helst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s