Porch coming up!

Yes! Nu är det beställt ett verandatak! Snickarna börjar om ca en vecka och så snart de är klara börjar vi måla. Visionen är klar sen länge, så nu längtar jag tills den existerar på riktigt!

Det jag längtar mest efter är att kunna köpa piff och pynt som kan stå där ute utan att behöva tåla regn. Nu kommer det till exempel att gå att ställa dit möbler som inte är lika tåliga som utomhusmöbler. Och lampor. Och rottingkorgar. Och blommor som trivs i skugga. Och så vidare! Så himla roligt! Och visst blir väl huset fint med ett till tak?

140506_1

Ovan som jag vill att det ska se ut när det är klart. Nedan som det ser ut i dag.

1405056_2

 

8 reaktioner på ”Porch coming up!

  1. Nämen vad kul. Det blir supersnyggt Lina. Ser fram emot att se hur du inreder porchen. Vi står fortfarande med en väldigt tom porch men det kommer så småningom. En sak som jag insett att vi kommer vilja ha och som inte är supersnyggt men praktiskt är infravärmare. Så förbered åtminstone med el så du kan ha det ifall du vill nyttja uteplatsen sena kvällar eller regniga sommardagar:) Ska bli kul att följa/Johanna

  2. Herregud – vad snyggt! Det blir superfint och vilken känsla att kunna inreda nästintill oberoende av väder!

  3. Det är vackert som det är redan nu, förstår hur fantastiskt det är när man har en vision klar och bara längtar tills det ska bli färdigt. En hel del kreativt arbete där emellan åt förstås. När din vision går i uppfyllelse kommer det att bli übersnyggt, ska bli spännande att se när det är helt klart!

  4. Ja vad kul! Och så fint. Det vart väl till att söka bygglov för det kan jag tänka mig. Kul att se resultatet sen men allt piff, rotting och lampor. Infra är nog inte tokigt att få in också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s