Högsommarvärme och pollenbombning

Trettio grader varmt. Pust och flämt, men oj så härligt. Med tanke på att nästa vecka visar på ca 10 grader några dagar gäller det verkligen att njuta och inte gnälla :-)

Här i vår soffhörna har jag legat i skuggan och njutit så mycket det går medan barnen badat i lilla poolen under stoj och skratt. Vore det inte för all pollen vore det perfekt! Våra mörka trägolv är i dagsläget inte så mörka längre, och det fastnar gult damm under fötterna när man går omkring inne. Snart måste väl den här explosionen vara över?

140525_2

140525_3

140525_4

140525_1

Annonser

4 reaktioner på ”Högsommarvärme och pollenbombning

 1. Så himla fint ni har det, var kommer sofforna i från? läste på din blogg att du har tvillingkillar ;) Jag har tvilling tjejer :) Kul!

  1. Hej, men vad kul med en till tvillingmamma!

   Sofforna är Bubble Chair Sofa av Philippe Starck för Kartell. Vi köpte dem i en nu nedlagd butik i Skåne för länge sen, men de finns fortfarande att köpa på nätet.

  1. Hejsan! Vi älskar den. Den har inte blivit gul alls, men visst tar den lite stryk av att stå ute i flera månader. Sätet har fläckar eftersom det är där det samlas vatten när det regnar, men det är ju även där vi har dynor så det är inget som syns när vi använder den. Vi har haft våra möbler i 10 år nu och de är fortfarande hur fina som helst.

   / Lina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s