Coastal living inspo

Via bloggen Stockholm Vitt fick jag korn på de här bilderna. Det är ett jättefint beach house inrett av Studio McGee som jag gärna vill dela med mig av till er som gillar den här stilen. Personligen skulle jag ge vad som helst för att ha en groventré som ser ut som den nedan…

Ha en skön tisdag!

Miller+Mudroom+1Miller+Mudroom+5Miller+Mudroom+2Miller+Kitchen+4Miller+Kitchen+9 Miller+Dining+Room+1Miller+Master+3

Annonser

10 reaktioner på ”Coastal living inspo

 1. Hej! Vi tänkte göra om i hallen under våren och var pigg på en plankvägg i denna stilen. Så oxå att du har en liknande vägg i ditt vardagsrum, undrar därför vilken sorts plank ar du använt? Det ser ut som det är en glipa mellan planken. Ha det gott i vår solen.

  1. Hejsan!
   Vi har använt vanlig ytterpanel med den ohyvlade sidan inåt rummet. Vi har måtten 21×145 på vår panel.

   Vi satte upp brädorna ”kant-mot-kant” och allteftersom virket torkade blev det den där glipan som vi var ute efter. Hade vi satt dem med mellanrum från början hade det blivit på tok för stort efter några månader. Vi köpte dem grundmålade och målade dem sedan när de satt på plats och vi hade spacklat över skruvhuvudena.

   Det finns färdig panel att köpa som ger ungefär samma resultat om ni inte vill skruva upp bräda för bräda.

   Ha det gott!
   / Lina

  1. Haha – nej, så där undanplockat går det inte att ha det hemma i ett levande hus. Men hade man en sån rejäl groventre skulle det vara lättare att ha en huvudentré som inte såg ut som ett katastrofområde :-)

 2. Härliga bilder! I min dröm ser groventren så där städad ut men i verkligheten ligger det för jämnan tre stora hockey trunkar på golvet med saker i som torkar. Men…skönt att ha ett sånt rum och bara kunna stänga dörren :-)

  1. Hihi! Ja, det är väl så det ser ut hos de flesta i sådana här utrymmen. Men precis som du säger; någonstans måste man ju kunna slänga undan allt sånt där skräp, och då fyller ju groventren sin funktion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s