Sneak peak kontoret

Här hemma går det sakta framåt med projekten. Kontoret saknar just nu socklar och så ska golvet få sig lite ny och fräsch olja innan vi kan ställa in lite möbler, men jag vill möblera nuuuuu! Så tills vidare bjuder jag på en liten förhandsglimt. Jag tror att det kommer att bli kanonfint när det är klart!

150422

Annonser

6 reaktioner på ”Sneak peak kontoret

 1. Sneak peak ser redan lovande ut. Är mest nyfiken på vad du hittat för skrivbord eller vad det kan vara som skall få de där fina hörnbeslagen ;-) Vet ju att vi båda gillar armydesk stilen ;-)
  Jag letar som en toker efter rätt skrivbord till vårt kontor just nu….
  Ha en fin kväll

 2. Hej! Tack för all inspiration ☺️ Jag föll som en fura för lampan på bilden. Får jag fråga vilket märke det är? Den är precis vad jag söker 😊 Tack på förhand och jag ser fram mot slutresultatet av ert kontor. Mvh, Ann-Charlotte

  1. Hejsan!
   Ja, visst är den fin? Den är av märket Silkflower (http://www.silkflower.se/) och jag köper deras grejer hos Lundins Säljlager här i Gävle (http://lundins.nu/). Jag vet inte om de har andra återförsäljare, men du kanske kan kontakta dem och se om det finns någon i närheten av dig? Eller så kanske du kan ringa Lundins och se om de kan skicka den? Skärmen köps separat – även den från Lundins. Summa för lampa och skärm: 500 kr.
   Lycka till!

   / Lina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s