Walk in closet

Det duggar inte tätt med inlägg här just nu, men det betyder inte att vi är sysslolösa. Tvärtom. I brist på sommarvärme passar vi på att göra alla ”måsten” och hoppas vara färdiga med det lagom tills dess att det blir badväder.

De senaste dagarna har vi rivit ur innehållet ur i stort sett varenda garderob i huset och rensat, sorterat och flyttat runt. Det har varit fullständigt kaos med prylar överallt, men nu är det dags att köra iväg säckvis med kläder, uttjänt elektronik och gammalt porslin till Erikshjälpen och återvinningscentralen. Det känns enormt skönt att bli av med sånt man inte behöver längre och att ha ordning och reda i skåpen.

Ett av projekten har varit att bygga en walk in closet på övervåningen. Där stod tre garderober förut, men vi behövde en vägg att sätta upp en TV på så att barnen får ett eget TV-rum så då blev det en sån här lösning för det. Det bästa är att vi kan dra alla sladdar för TV och kringutrustning direkt genom väggen så att det inte syns utåt.

150716_1 150716_2 150716_3 150716_4

Vi använde de gamla garderobsdörrarna som dörrar till klädkammaren. Lådan inne på väggen är ett fack för spelkonsoler under TV:n – perfekt att kunna gömma undan dem och alla sladdarna. Bilder på allrummet kommer så småningom när det är klart. Har ett roligt projekt på gång där med ett soffbord som jag gärna vill visa er!

Annonser

6 reaktioner på ”Walk in closet

 1. Skönt att höra att det är nån mer än jag som är aktiv som en drogad iller denna småregniga sommar… Jag har, med din blogg som en av mina främsta inspirationskällor, nu också färdigmålat min matsal under semestern. Och därmed har hela huset genomgått en ansiktslyftning under det gångna året. Jag har just skickat iväg en beställning på matsalsmöblemang från Martinsen och kröner det med härliga grå korgstolar från Wickerworks tack vare tips på din blogg! Ser fram emot mitt nya rustika New England-liv!

 2. Hej!

  Superfint!
  Inspirerande blogg med stilkänsla.
  Själv har jag Slettvoll, Ilva, Artwood samt Day Home som mina favorit märken.

  Själv håller jag på att leta efter en klocka till mitt sovrum. Då ser jag att du har en jättefin klocka i ditt sovrum.
  Var har du köpt den?

  Tack för fina bilder!

  MVH Angelica

  1. Hej och tack!
   Jag köpte min klocka på Lundins i Gävle men det var några år sen och jag har inte sett den där på länge. Jag har fått många frågor om den där klockan och det brukar gå att hitta snarlika med lite kreativt googlande 😉. Lycka till och tack för att du tittar in här!
   / Lina

 3. Hej!

  Jag är ute efter en snygg förvaring till vår hall. Jag fastnade för den vita korgförvaringen som sitter på väggen. Var har du köpt den? Tack för all inspiration.

  Kram Emelie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s