Katalogen på plats

Nu är den uppe, hela Artwoodkatalogen med höstens nyheter -en av mina största inspirationskällor. Och de har gjort det bra den här gången med distinkta stilar; Countryside, Skilodge, Old town apartment och Beach house.

Min moadboard för hösten (baserad på katalogen) är nästan klar, men först njuter vi av slutet av sommaren när det väl vankas sol och värme.

Artwood4Artwood3

Artwood1Artwood2

Annonser

2 reaktioner på ”Katalogen på plats

 1. Saknar att du bloggar oftare, nu får man nästan vänta i veckor innan det kommer nya inlägg. Saknar att läsa din blogg som förr i tiden. Så synd för du är den blogg jag brukade läsa ofta.

  1. Hejsan!
   Det är roligt att höra att du saknar mina inlägg eftersom det betyder att de förhoppningsvis känns inspirerande att läsa. Samtidigt är det tråkigt att du ska behöva sakna dem för att det går för lång tid mellan dem :-(

   Jag har under det senaste halvåret gått och grubblat på om jag ska sluta blogga eftersom jag känner att jag inte hinner med. Jag började skriva eftersom jag tänkte att det kunde vara roligt att dela med mig av sånt jag inspireras av själv, men på slutet har jag inte ens hunnit inspirationssurfa själv. Jobb, barn, aktiviteter och det stora livspusslet har en förmåga att suga musten ur en ibland. Det har gjort att bloggen har blivit ett gnagande dåligt samvete istället för en rolig hobby.

   Nån gång i vintras bestämde jag mig för att inte sluta helt, men att ge mig själv friheten att bara blogga när jag verkligen känner att jag har nåt roligt att skriva om istället för att känna mig pressad att leverera. Därför har det varit tunnare mellan inläggen – min kreativitet har gått lite på sparlåga.

   Jag önskar att det gick att livnära sig på att blogga, då hade det funnits tid att leta inspiration varje dag, men det är ytterst få bloggare förunnat.

   Jag är ändå så glad att höra att du saknar mina inlägg för det är alltid alla rara och uppskattande kommentarer från er som läser här som gör det värt att fortsätta. Tack!

   Kram Lina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s