Septemberkväll

Varför bara njuta av de fina septemberdagarna? Ta vara även på kvällarna, vet jag. Här tänder vi ljusen på verandan på kvällen, även om vi inte direkt sitter där ute och äter middag och snackar om hur dagen varit. Men det är supermysigt att titta ut på dem från TV-soffan :-)

Ville bara titta in en snabbis och önska er alla en god måndagskväll!

150914_1 150914_3150914_2150914_4

9 reaktioner på ”Septemberkväll

 1. Hej, Såg eran enormt fina julgran ifrån förra julen och jag undrar bara om granen står i nån plasthink eller nåt i korgen eller hur vattnade du den?

  1. Hej! Vi hade en vanlig julgransfot i korgen. Lite trixigt att komma åt att vattna, men med lite envishet gick det bra. Ska man vara avancerad kan man dra upp en slang, men vi klarade det utan.

 2. Hej! Jag undrar vart de fina rottingstolarna är i från? ( de du har på altanen) är de utemöbler?
  Eller hur tål de regn odyl?
  Mvh/Sandra

  1. Halloj! De är gjorda av konstrotting och kan stå ute året runt. Jag tar in några på vintern och använder som innestolar – de är lika fina i matsalen! De kommer från Brafab.

 3. Du har så otroligt fint!
  Jag undrar hur du gör med alla plädar, dynor, skinn etc. på natten. Bär du in och ut alltihop varje dag? Och var ligger allt på dagen?

  1. Tack så mycket!
   De flesta av kuddarna och dynorna är sydda i ”utomhustyg”, dvs de är väldigt tåliga mot fukt, väder och vind. De ligger ute hela sommarhalvåret, dygnet runt. De andra prydnadskuddarna ligger ute hela tiden i juni-augusti när luften är torr. Det gör inget om det regnar några dagar eftersom allt står under tak.

   Jag har min stora rottingkorg som jag samlar prydnadskuddar och plädar i. Den bär jag in nu på nätterna och har den som en del av inredningen inne.

   Men så här i slutet av säsongen tar jag inte ut allt varje dag – vi hinner ju knappt hem innan det är dags att gå och sova, känns det som. Så jag puffar upp där ute på helgen om det är fint väder. Nu är det dags att ta in de vita sofforna över vintern och då kommer alla dynorna att tvättas och läggas undan i vårt förråd. Rottingstolarna får stå ute under vintern och dem kommer jag att lägga ut kuddar och filtar i om det blir utesittarväder.

   Kram Lina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s