Flickrum för större tjej

I två veckor har vi haft dörren låst in till Sagas rum och hon har hållit på att spricka av nyfikenhet. Vi har uppgraderat småflicksrummet till ett rum passande för en nio-åring lagom till hennes födelsedag. Vi tog tillsammans fram moodboarden åt henne så hon har fått vara med och bestämma vilken stil hon vill ha, men hon kunde inte föreställa sig hur det skulle bli ”på riktigt”.

I morse väckte hon oss vid halv sju och det vara bara att kravla sig ur sängen och låta henne öppna dörren. Hon blev överlycklig och har varit där inne större delen av dagen. Snopet nog blev en av småbröderna magsjuk i går, så hennes födelsedagskalas har fått flytta fram några dagar.

151206_6151206_4151206_5151206_7151206_1151206_2151206_3

Pälsplädar och kuddar från Jysk, grått stolsöverdrag, stor spegel, tyllgardiner, sängkläder, doftljus, taklampor, make-up lampor, block och pennor och sminkbord från Ikea, runt bord från Blocket, klosskalender från Mio, fjädrar och trådbelysning från Inreda.com, svartvit matta från Rusta, grålila fondfärg Simplicity från Kalklitir, heliumballong från Partykungen.se.

Advertisements

7 Comments

  1. SÅ FINT! Vet du var ”Bubbles mattan” är i ditt inlägg på flickrum för ett år sedan, första bilden?:) Tack

    Svara

      1. Tack! Jag hoppas det är den, ser så mycket tjockare ut på bilden och jag vet att det finns likvärdiga att måttbeställa…Måste försöka se live:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s