Fredagsinspiration

Jag följer, precis som ni, en mängd bloggar. En av dem, Home Bunch, levererar enorma mängder bilder från storslagna hus i USA varje dag. Dessa är supertrevliga att titta på, men för min smak är de ofta liiite för vräkiga, lite ”too much” av allt. Dock finns där alltid detaljer jag suger i mig som inspiration.

Här om dagen dök det här huset upp och det är ett fint exempel på hur jag plockar russinen ur kakan och njuter av det som passar just mig. Delar av interiören gillar jag inte alls, men jag har plockat ut några bilder som verkligen slår an en sträng hos mig.

Kitchen-Countertop-countertop-is-a-Calcutta-Gold-marble-The-remainder-of-the-kitchen-was-covered-with-a-grey-quartz-from-Cambria-CalcuttaGoldmarble-Countertop-CambriaQuartz-GrayQuartz-

Det här köket – wow! Många gånger förstörs stora amerikanska kök av pråliga snickerier och utsirade fläktkåpor, men här är det rena linjer och enkel elegans. Jag fullkomligt älskar de stora fönstren, lamporna över dem, det vackra kaklet, mässingsdetaljerna, det mörka golvet och marmorskivan på köksön. Det här kan jag kopiera rakt av.

1

Samma inredning som i köket (skåp, handtag och lampor) ger en flytande övergång till hallen. Så snyggt och så praktisk förvaring!

2

Jag hade gärna sett ett mörkt soffbord här och jag saknar verkligen gröna växter, men jag tog med bilden eftersom jag tokgillar de mörka fönsterbågarna. I ett så här ljust hus utgör de en vacker kontrast och ger rummet ett lugn.

Shiplap-measurements-

Jag är nog partisk här eftersom vår trappa ser ut ungefär så här, men vaddå? Det är väl bra att man trivs med sina val? ;-)

Bath-Nook-Bath-replace-under-window-in-a-nook-BathNook-BathroomNook-BathNookDimensions-BathNooksize-

Vackert, vackert, vackert med marmor. Men det jag gillar mest är jalusierna – dessa gör väldigt mycket för att fånga känslan jag är ute efter när jag inreder i den här stilen. Jag kan inte nog rekommendera jalusier i olika lösningar om ni satsar på New England / Coastal Living-inredning.

Annonser

6 reaktioner på ”Fredagsinspiration

  1. Så smakfullt! Var kan man köpa jalusier?
    Har googlat men hittar ingen sida på nätet.
    Var köper du dina?
    Tack för en fantastisk blogg :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s