Söndag

Hej på er!

Det var länge sen nu och det här blir ett supersnabbt inlägg. Har drunknat i jobb de senaste veckorna men i dag är ÄNTLIGEN en fixa-hemma-dag. Och känslan… ni vet DEN känslan av att få sätta upp nytvättade, nystrukna, luftiga sommargardiner, byta ut bruna kuddar mot blåa och ställa in nya, krispiga växter! Åhh!

Så även om det är superkyliga vindar ute -brrr-  så njuter jag till fullo av vårsolen och ljuset. Såg förresten i min Facebookfeed ett minne från den här dagen 2011 – då var det 21 grader ute och vi satt och plaskade med fötterna i Dalälven!

160424_1160424_2

 

3 reaktioner på ”Söndag

 1. Härligt med vårfix. Men vädret är inte lika roligt just nu. På något vis känner man sig ändå full av energi för man vet att vädret snart vänder. Så piffa vidare. Det gör du rätt i.

 2. Det är så roligt att följa dig och din stil på bloggen:) hoppas valborg varit fin och ha en härlig 1:a maj.Vi skall köpa lite grejer till altanen, har gjort ett bord och betsat i svart samt köpt nya rottingstolar. Nu fattas piffet!!

  1. Hej Jeanette, vad roligt att höra att du trivs här :-)

   Det låter som att du har kommit igång ordentligt med altanen – jag är himla sen i starten i år, känner jag. Men i dag var vi äntligen på Plantagen och köpte växter, så nu är det dags! Med långhelg nästa vecka och varma vindar på gång (äntligen!) känns det angeläget att komma i ordning.

   Det låter som att ditt pyssel är precis i min smak. Hoppas det går bra med piffet :-)

   Kram Lina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s