Pojkrummet – fortsättning

Hittills har våra pojkar nästan uteslutande lekt på golvet i sitt rum, men nu börjar de i ettan och det kommer tider för läxor och pyssel som är bekvämare att göra vid ett bord.

Så i deras sovrum har de nya, hemmagjorda sänggavlarna kompletterats med skrivbord. Vi hittade de perfekta borden på Ikea; 2 stycken Kullaberg skrivbord (helt nya i sortimentet, de finns inte på Ikeas webb än) med den rätta industriella känslan för deras rum. De levereras med en lackad furuskiva som jag har målat med samma dekorvax som jag använde till vårt soffbord.

160708_5160708_1160708_3160708_2160708_4

Skrivbord: Ikea, stolar: Ilva, klockor: Lundins Säljlager, tavlor (optiker / lego): hemmagjorda, sänglampor: Ikea (sprayade med svart färg), boxhandskar: Mio, sänggavlar: hemmagjorda

Eftersom frågan brukar komma upp när jag publicerar bilder från det här rummet vill jag passa på att säga att det är så roligt att höra att ni gillar Lego-tavlan, men jag har tyvärr inte möjlighet att sälja den eller tillverka fler.

Annonser

11 reaktioner på ”Pojkrummet – fortsättning

  1. Snyggt! Har du gjort gavlarna själv?! Hur? Vilken ålder är pojkarna? Jag har två 8 som jag tror skulle uppskatta. Lundins är det i Valbo? Skrivbordslampan?
    Tack för svar🌸

  2. Hej igen, nu undrar jag hur man köper saker från Martinsen ? Kan inte hitta återförsäljare eller kan man gå direkt till dem? 🌸 Ha en fin kväll!

    1. Man kan inte köpa direkt från dem. Lättast är nog att titta i deras möbelkatalog (finns under ”Våre produkter” på deras hemsida), notera vad möbeln heter och sen googla på det namnet och se viken webbutik som har den. T ex trendrum.se får jag en hel del träffar på. Alternativt maila dem och fråga om de har någon återförsäljare nära dig. Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s