Jag har hur länge som helst letat efter ett stort lerkrus liknande de som alltid förekommer i Artwoods styling men som inte säljs av dem. Nu hittade jag en och jag kunde äntligen ta bort den stora segelbåten som vi har haft som prydnad på halvväggen mellan hall och vardagsrum. Den köpte vi när vi inredde i svensk new england-stil, vilket vi har fasat ut under lång tid nu.

180214_1180214_3180214_2

Jag passade även på att byta ut de senapsgula kuddarna från i höstas till sammetskuddar i blått, brunt och ljus, smutsig lila (lila är ju årets färg enligt Pantone). Det är inte riktigt dags att gå ”all-in” på vårfärgerna än – det här är mitt mellanläge.

Annonser

5 reaktioner på ”Urna och lila toner

  1. Hejsan, vad roligt att höra att du gillar bloggen. Beklagar att det är lite tunt med inlägg nu, bara. Jag köpte urnan hos Lundins i Valbo utanför Gävle, men jag vet dessvärre inte vilka de köpt in den från. Anuzza har fina lerkrus om du kan hitta någon av deras återförsäljare i närheten av dig. Lycka till!

   / Lina

 1. Ditt hem är så fint och blir alltid lika glad när det kommer ett nytt inlägg på bloggen.

  Undrar vilka färger ni använt till trappan? Ska påbörja vår trapprenovering inom kort och gillar verkligen er trappa:)

  1. Tack så mycket! Jag beklagar bara att det går så långt mellan inläggen 😱

   Oj, det var längesen vi gjorde trappan. Den vita färgen är en helt vanlig snickerifärg, det vet jag. Sen är frågan om den bruna är någon speciell färg eftersom det är mer slitage på den – jag minns dessvärre inte. Däremot kan jag verkligen rekommendera att lasera trappstegen mörka om er trappa idag är omålad – det blir oerhört mycket snyggare än att täckmåla den. Och så blir det inte lika halt. Vår var redan vitmålad innan och jag orkade inte slipa bort all färg, därav valen vi gjorde. Våra mörka ytor är mörkbruna, men om jag hade gjort om det idag hade jag använt svart. För även om vi gjorde den så mörkt brun så att den nästan är svart blir det inte på långa vägar lika snyggt som med en mörkbrun yta där trästrukturen syns igenom. Så nu i efterhand tycker jag att jag skulle ha valt svart.

   Lycka till med ert projekt!

   / Lina

   1. Tack! Har en vitlaserad, sliten trappa så vi får nog plocka fram sandpappret😫

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s