Jag var helt bortkopplad från bloggvärlden i somras. De av er som följer mig på Instagram såg några få inlägg från poolkanten men i övrigt var jag inte aktiv alls på sociala medier. Jag tog helt enkelt semester och koncentrerade mig på att överleva i värmen. Nu fick jag ett önskemål om att lägga upp bilder från pooldäcket som har ett år på nacken nu, så här kommer några mobil-bilder (jag hade inte ens min kamera framme under sommaren så ni får hålla till godo med kvalitén).

181007_1
Den här positionen var min favorit när det var som varmast. Barnen badade och jag låg i skuggan på verandan.
181007_3
Femtio nyanser av blått
181007_2
Rabatterna som vi planterade förra året har tagit sig väl. Några plantor överlevde dock inte den långa och snörika vintern jag har planterat nya där.
181007_5
Vi badade från tidig morgon till sen kväll. Sällan har väl en pool uppfyllt sitt syfte som denna den här sommaren. När får vi uppleva något liknande igen?

Men den största anledningen till att jag har så lite tid över till bloggen just nu är att jag jobbar 100% som Art Director, har tre barn med allt vad det innebär med träningar, läxor, matlagning och kompisar men dessutom har gått och blivit ponnymamma sen i början av mars.

Vår nyaste familjemedlem heter Lydia och är antagligen världens snällaste D-ponny. Vi köpte henne åt vår dotter som ridit på ridskola i många år och vi tänkte att det är ”nu eller aldrig” om vi ska prova på att ha egen häst. Det var alltid min högsta önskan som liten så visst är det en möjlighet för mig också, att få uppfylla en dröm. Eftersom jag också rider kan jag ta passen när Saga inte hinner, vilket underlättar. Så nu för tiden spenderar jag och hon minst två timmar i stallet varje dag vilket lämnar ganska lite tid över till något annat än just det som måste göras för att få livet att fungera.

181007_6

Det är mycket jobb och ibland känns det motigt som bara den att ta sig iväg till stallet, men varje dag mår vi så himla bra när vi har varit där. Det är frisk luft, hästar och katter, motion och inte minst mängder av kärlek.

Så om några av er undrar var jag håller hus nu för tiden så är svaret antagligen ”i stallet”.

7 reaktioner på ”Tillbakatitt på sommaren

 1. Alltså på riktigt!! Vilken härlig terrass med pool! Inte undra på att det är där du hängt hela sommaren, så skulle jag också ha gjort! Btw, med tre barn har man hela tiden händerna fulla, plus att man skall jobba och sköta sitt hem. Du är duktig och jag kan berätta att när barnen flyttat ( bara yngsta kvar hemma) då blir det tomt! Så njut nu. Ha en skön dag! Kram, Davina

 2. Hej! Nyfiken på er pool. Vad är det för storlek? Har ni trappa i den? Du nämnde att ni inte ni var så nöjda med liner pool tidigare så ni tog glasfiber den här gången? Vad var orsaken till det?
  Många frågor… :-)
  Med vänlig hälsning Peter

  1. Hejsan, vår pool är 3,6 x 8,3 meter. Vi valde en modell med trappa tvärs över hela kortsidan, dels för att det är grafiskt snyggt med linjerna som går tvärs över, men också för att vi använder den att sitta på i vattnet, det är ofta flera stycken som sitter på trappan samtidigt.

   Min man hade liner-pool innan vi träffades och tyckte att linern var svår att hålla ren och i snyggt skick. Detta var dock ganska länge sen och det finns säkert bättre versioner idag. Men vår främsta anledning var att det gick så fort att bygga en glasfiberpool. 10 dagar från att grävmaskinen rullade in till dess att vi badade första gången. För mig var det jätteviktigt att bygga trädäcket ut över kanten på poolen, för jag gillar inte glasfiberpooler som ligger ovanpå däcket och ser ut som ett stort badkar.

   Hälsningar Lina

 3. Hej
  Vilken fin pool med trädäck ni har gjort, mycket smakfullt. Ser ut som ni inte har använt de vanliga 45×45 reglarna till de liggande bitarna på stacketet. Vad har ni för mått på dom och vilket mellanrum har ni? Snyggt att ni har byggt in pooltaket. Vilket avstånd har ni mellan poolkant och duch, känns det lagom?
  Ni har verkligen lyckats med belysningen också. Tacksam för svar.
  Mvh Nils-Arne

  1. Hejsan! Spjälorna på staketen är 50×25. Det fanns inga färdiga dimensioner på kärnfuru som passade oss, så det är vanliga plank som är delade på knappt hälften och så blev det lite spill över. Från duschen till poolkanten är det ca 2,5 m och jag har aldrig reflekterat över att det är vare sig för kort eller långt. Lycka till med ditt projekt!

   Hälsningar Lina

   1. Tack för svar. Ni har verkligen gått in för att vara noga med detaljerna, hur har ni tex gjort den dolda skruvningen på stacketet, mycket snyggt. Ser ut som ni har 90 cm mellan de stående reglarna på stacketet, stämmer det?
    Mvh Nils-Arne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s