Det här känns lite tokigt nu, så här på självaste julafton, men i väntan på tomten kan jag sprida lite vår- och sommarinspiration som oväntat dök upp i mitt nyhetsflöde i går kväll.

Artwood släppte sin vår- och sommarkatalog som en tidig julklapp och för er som längtar till värmen mitt i djupaste vintern kanske detta kan inspirera. Jag hittade mycket som fick mig att utöka min önskelista den här gången, men jag ska passa på att njuta av den stämningsfulla, mörka julen först innan jag planerar för våren :-)

Ha en underbar jul alla där ute!

artwood-art_ss_catalogue_2019_2artwood-art_ss_catalogue_2019_3artwood-art_ss_catalogue_2019_9artwood-art_ss_catalogue_2019_4
artwood-art_ss_catalogue_2019_5
artwood-art_ss_catalogue_2019_7

8 reaktioner på ”Vår mitt i julen

  1. Vilken julklapp !!! Kul! God Jul på dig jänta!!!🌲🌲🌲🌲🤶🏻🤶🏻🤶🏻🤶🏻

  2. Oj, så mycket snyggt, efter en koll på dessa fina bilder så har nog min önskelista också blivit utökad… vill ha massor av nytt till våren.
    Gott slut och ett Gott Nytt År!
    Birgitta

  3. Hej igen !!!!
    Efter en långpromenad ligger jag här i soffan, med datorn på magen !?!? och kollar dina äldre inlägg i lugn och ro. ”Mumma för själen”… Ser att du har suktat över GYRO-lampa, och att du äntligen hittade den för ett ganska humant pris. Det hände detsamma för mig. I flera år suktade jag över GYRO – golvlampa. Och så en dag hittade jag den, med ett pris minus ca. 6000;- !!!! Det var ett hotellinredningsföretag som fått en GYRO-lampa över !!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s